Share
Bookurie în pandemie: Cuștile achiziționate din donații au ajuns la Adăpostul de câini din Baia Mare. Iubitorii de animale, rugați să adopte mai mult (FOTO)

Bookurie în pandemie: Cuștile achiziționate din donații au ajuns la Adăpostul de câini din Baia Mare. Iubitorii de animale, rugați să adopte mai mult (FOTO)

Scriam în octombrie despre acțiunea derulată de voluntarii Rotaract Baia Mare, „Bookurie fără etichetă – 10 lei pentru căței”. Scopul declarat a fost ajutorarea câinilor fără stăpân, care au nevoie de cuști și pături pentru sezonul rece.

„Sunt gata cuștile! – aceasta a fost expresia cu care ne-am trezit pe buze (n.red. – sâmbătă dimineață). Am făcut astăzi o vizită Adăpostului de câini din Baia Mare și am fost întâmpinați cu mare tam-tam de frumoasele patrupede, care s-au bucurat nevoie mare de vizita noastră. Veselie mare în rândurile lor, iar pe noi ne-au încercat sentimente care mai de care mai emoționante”, au arătat reprezentanții Rotaract Baia Mare.

Fondurile necesare pentru această acțiune au fost strânse în urma proiectului ” Bookurie fără etichetă”. „Dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care au crezut în cauza noastră și au făcut donații pentru a putea duce acest proiect la bun sfârșit. De banii strânși s-au achiziționat cuști noi și s-a plătit tratamentele veterinare necesare cățelușilor. Acest adăpost este susținut doar din donațiile oamenilor cu o inimă mare, însă acestea nu sunt suficiente pentru ca acești cățeluși să trăiască în condiții decente.

Mulți dintre acești câini și-au trăit toată viața în acest adăpost, neștiind să se ferească de pericolele care i-ar paște pe străzi, singura lor speranță fiind ca cineva să-i adopte, oferindu-le un cămin cald, primitor și multă iubire. Din păcate băimărenii nu se prea înghesuie la adoptat căței, de aceea trebuie să tragem un semnal de alarmă pentru a atrage cât mai mulți sponsori și pentru a le oferi acestor făpturi o viață mai bună”, au arătat reprezentanții Rotaract Baia Mare.

Dacă doriți să ajutați direct Adăpostul de animale din Baia Mare, pagina oficială de Facebook poate fi accesată AICI!

C.Ț.

Citește și

Bookurie fără etichetă: Peste 3.200 de lei donați de băimăreni pentru câinii de la adăpost. Se vor cumpăra cuști și pături pentru iarnă (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.  1. […] Cuștile achiziționate din donații au ajuns la Adăpostul de câini din Baia Mare. […]

Lasă un comentariu