Share
Au revenit la pupitre: Cea mai longevivă emisiune televizată de satiră din România are sezon nou respectiv al 43-lea! Vineri seara de-acum!

Au revenit la pupitre: Cea mai longevivă emisiune televizată de satiră din România are sezon nou respectiv al 43-lea! Vineri seara de-acum!

Au revenit la pupitre! Cea mai longevivă emisiune televizată de satiră din România are sezon nou respectiv al 43-lea! Vineri seara de-acum!

Acest sezon vine cu noutăți: o nouă formulă de prezentatori, o nouă bebelușă, dar și o nouă zi de difuzare. Iată pe larg ce presupun aceste modificări!

Cronica Cârcotaşilor a revenit cu un nou sezon la Prima TV. Noile ediţii vin cu schimbări importante. Pentru prima dată în peste 21 de ani, emisiunea nu va mai fi miercuri, ci vineri. De asemenea, o nouă bebeluşă intră în scenă. Prima ediţie din noul sezon a debutat vineri, 17 septembrie, de la ora 20:00.

Show-ul de satiră nu-l va mai avea pe Şerban Huidu la prezentare, ci pe Ioana Petric şi Codruţ Keghes (Dezbrăcatu’) la pupitru. În această primăvara, Huidu a anunţat că iese de la prezentarea emisiunii şi rămâne – cum a fost în toţi cei 20 de ani – producător al show-ului. Prima TV a anunţat-o şi pe „bebeluşa” Denisa, cea care o va înlocui pe Cristina Ştefan. Aceasta din urmă a intrat în concediu de maternitate. Mai mult decât atât, Cronica Cârcotaşilor a schimbat ziua din acest sezon. Emisiunea a fost difuzată din anul 2000 de la ora 20.00, în fiecare miercuri seară. Acum, va fi vinerea, tot de la ora 20.00, în poate cea mai disputată zi a săptămânii. Vineri seara, Pro TV va avea pe post Superstar, iar Antena 1 programează X Factor. „A fost decisia postului, noi o respectăm şi vom face emisiunea”, a punctat pentru Paginademedia.ro Şerban Huidu, fondator şi producător Cronica Cârcotaşilor.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2020-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă. Huidu s-a întors apoi la prezententarea emisiunii. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător al Cronicii. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă – Codruţ Kegheş, „Dezbrăcatu”. În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor.

În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare (după patru ani şi jumătate), alături de Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016). Un sezon a fost la prezentare Cristi Hrubaru, cu Ioana Petric, mai arată paginademedia.ro.

„Un început de sezon plin de emoții, dar iată că au trecut! Mă bucur că ați amânat șprițu’ cu prietenii pe sâmbătă și ați ales să petreceți seara de vineri alături de noi! Și cel mai important, vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase! Cei mai simpatici cârcotași, voi sunteți!”, arată Ioana Petric pe o rețea de socializare.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu