Share
Apel umanitar: Persoanele vindecate de COVID-19, rugate să doneze plasmă pentru un băimărean aflat în stare critică în spital

Apel umanitar: Persoanele vindecate de COVID-19, rugate să doneze plasmă pentru un băimărean aflat în stare critică în spital

Un băimărean al cărui tată se află în stare gravă în spital, infectat cu noul coronavirus, face un apel tuturor persoanelor de bună credință care s-au vindecat de COVID-19 să doneze plasmă. 

Motivul îl constituie faptul că tatăl său este internat în spital și se află în stare critică din cauza acestui virus periculos.

„Rog cei care cunosc persoane care au avut COVID-19 să mă contacteze. Tatăl meu este în stare critică și are nevoie de plasmă de la pacienti care au avut COVID-19. Donarea se face la Centrul de Transfuzii pe numele COSTIN FELICIAN IOAN. Telefon informații: 0753742831 – Alex Costin. Mulțumesc frumos!”, a scris băimăreanul.

Facem și noi un apel celor care s-au vindecat de COVID-19. Acum, ei au posibilitatea să salveze o altă viață și să se vindece, așa cum au făcut-o ei. În locul bărbatului aflat în stare critică putea fi oricine, fiu, fiică, tată, mamă, soț, soție, bunică, bunic, prieten, prietenă, unchi, mătușă, văr, verișoară, cineva drag. Oricine merită o mână întinsă, un ajutor, un sprijin, pentru a lupta cu noul coronavirus.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu