Share
Anunț oficial: Hipermarketul Cora din Baia Mare se închide în data de 4 mai, după 11 ani de activitate! Vezi ce spun reprezentanții companiei

Anunț oficial: Hipermarketul Cora din Baia Mare se închide în data de 4 mai, după 11 ani de activitate! Vezi ce spun reprezentanții companiei

Hipermarketul Cora din Baia Mare își va închide porțile după Paștele Ortodox. Anunțul a fost confirmat, pentru DirectMM.ro, de reprezentanții Departamentului de Comunicare al Cora România. Conform surselor noastre, spațiul respectiv va fi ocupat de un alt lanț de supermarketuri/hipermarketuri existent în România.

„La 11 ani de la deschidere, începând cu 4 mai 2021, hipermarketul cora din Baia Mare își va înceta activitatea”, a explicat Ioana Dimitriu, PR Manager al Cora Comunicare.

„Este o decizie de business extrem de bine cântărită, bazată pe cifre concrete, analizate cu toată responsabilitatea și pe care am luat-o doar atunci când nu am mai avut altă opțiune. Am amânat mult acest moment în primul și în primul rând pentru echipa de profesioniști pe care o avem local și care s-a implicat 100% și s-a străduit zi de zi pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri.

Echipei noastre din Baia Mare îi suntem recunoscători pentru tot acest efort și de aceea grija noastră se îndreaptă acum către ei. Le vom acorda colegilor noștri sprijinul necesar pentru a face mai ușor față tranziției spre un nou loc de muncă. Ne retragem, cu regret, din Baia Mare, însă rămânem în continuare prezenți în București, Cluj-Napoca, Bacău, Drobeta, Ploiești și Constanța”, au mai explicat oficialii Cora România pentru DirectMM.ro.

„Cora își menține ferm angajamentul față de România și continuă planurile de expansiune în direcția care considerăm că va domina comerțul în anii care urmează, reprezentată de e-commerce și de formatele online – offline. Ne vom adapta permanent în funcție de așteptările clienților, din dorința de a fi cu un pas înainte pentru ei”, au explicat reprezentanții Cora România.

C.Ț.

 

 

Lasă un comentariu