Share
Alexandru Oros revine în funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare. Numirea, la începutul săptămânii viitoare. Vasile Pop, director medical

Alexandru Oros revine în funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare. Numirea, la începutul săptămânii viitoare. Vasile Pop, director medical

Schimbare în conducerea Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Alexandru George Oros va fi (re)numit în funcția de manager al unității medicale.

În aceste condiții, Vasile Pop va reveni în funcția de director medical, iar Vasile Bonaț se va întoarce la conducerea Secției de Interne.

Informația a fost confirmată, pentru DirectMM.ro, chiar de către Alexandru George Oros. Acesta a precizat faptul că, cel mai probabil, numirea va fi făcută cu data de luni, 8 martie.

Trebuie să spunem că Alexandru George Oros a mai ocupat această funcție anul trecut, doar că numai pentru o lună și jumătate. Mai exact, a fost numit în funcție, cu titlu interimar, în luna aprilie 2020 de ministrul Sănătății de la acel moment, Nelu Tătaru, în condițiile în care, atunci, la acel moment, ne aflam în stare de urgență. Imediat ce am ieșit din starea de urgență și am intrat în starea de alertă, restricțiile administrative au dispărut, astfel că fostul președinte al Consiliului Județean Maramureș a semnat în ultima decadă a lunii mai 2020 schimbarea din funcție a lui Alexandru George Oros și numirea, din nou, a lui Vasile Pop.

Asta până în martie 2021, când Oros este numit din nou în funcția de manager, iar Vasile Pop redevine director medical. Noul manager este originar din Sighetu Marmației, are 43 de ani și a fost, în trecut, manager al Spitalului Municipal din municipiul de pe Tisa. Alexandru Oros este membru al Partidului Național Liberal, a fost consilier municipal în Sighet și este, actualmente, consilier județean.

C.Ț.

Lasă un comentariu