Share
Un an și 6 luni pentru reabilitarea a 27, 5 km de drum județean în Țara Lăpușului

Un an și 6 luni pentru reabilitarea a 27, 5 km de drum județean în Țara Lăpușului

A fost semnat contractul de pentru reabilitarea tronsonului DJ 109F, limită judeţ Sălaj – Târgu Lăpuş (DN 18B) – Dămăcușeni – Rogoz (DJ 171) – LOT1. Acesta pornește de la limita cu județul Sălaj și trece prin localitățile Baba, Drăghia, Coroieni, Vălenii Lăpușului, Răzoare, Târgu Lăpuș (intersecția cu DN 18B), Dămăcușeni și Rogoz (intersecția cu DJ 171),și are o lungime totală de 27,426 km.

Oferta desemnată câștigătoare în cadrul procedurii de atribuire a revenit Asocierii SC Dimex 2000 Company SRL (lider de asociere – SC Explan SRL (asociat), cu subcontractanții SC Pado Group Infrastructures SRL, SC Electrosursa Servcom SRL, SC 4C Project Consulting SRL, Construcții Feroviare Mureș SA, SC Drumex SRL, SC Geologic Site SRL și SC Medinstal Proiectare Instalații Protecția Mediului SRL.

Valoarea contractului este de 68.366.775,17 lei fără TVA, iar durata de proiectare cu execuție lucrări este de 540 de zile de la emiterea Ordinului Administrativ de Începere. Potrivit contractului, 180 de zile reprezintă etapa I – de proiectare, verificare și obținerea a autorizației de construire, iar 360 de zile reprezintă etapa de execuție efectivă a lucrărilor.

Lasă un comentariu