Share
Suntem pregătiți de iarnă? Teoretic da. Practic mai vedem

Suntem pregătiți de iarnă? Teoretic da. Practic mai vedem

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a centralizat datele cu privire la pregătirea pentru sezonul de iarnă, respectiv situația utilajelor de deszăpezire, a stocurilor de materiale antiderapante și de carburanți.

”Secția de Drumuri Naționale Baia Mare are în stoc peste 3300 tone sare pentru intervenție și 62 de utilaje în planul de operațiuni. Este asigurată cantitatea de carburanți pentru utilajele de intervenție. SC Drumuri și Poduri SA Maramureș, deține în bazele proprii 1000 tone sare, respectiv 1000 tone nisip. În planul de măsuri pentru asigurarea condițiilor de circulație pe drumurile județene s-a prevăzut intervenția la deszăpezire cu 73 utilaje. De asemenea, este asigurată cantitatea de combustibil necesară pentru intervenție. La nivelul unităților administrativ-teritoriale se va interveni pentru deszăpezirea drumurilor publice în regim propriu sau în baza contractelor încheiate, conform prevederilor legislației în vigoare. Datele primite din teritoriu au fost centralizate, iar situația indică existența a aproximativ 4000 de tone de nisip, aproximativ 9000 de tone de sare și 6500 de tone de carburanți. Pe drumurile publice din cele 76 unități administrativ-teritoriale sunt prevăzute să se acționeze cu 256 de utilaje pentru deszăpezirea drumurilor publice”, a detaliat președintele CJSU Maramureș, prefectul Vasile Moldovan.

1 Comentariu în această postare

  1. In timp ce judetele si municipiile din Vest se aliaza in Alianta Economica a Vestului ( Arad,Timis,Bihor si Cluj),noi atat ca judet cat si ca municipiu suntem la stadiul de bine-cuvantari,politice si administrative.Ma uitam si la temele presei on-line,nici nu exista un segment economic,ceea ce spune mult despre halul in care am ajuns,Zero economie,salarii de minim pe economie si niste autoritati care viseaza cai verzi pe pereti,intoarcerea diasporei acasa,la Foame.In realitate lumea pleaca si nimeni nu se intoarce.La ce?

    Răspunde

Lasă un comentariu