Share
Se pot rezerva deja bilete!: TAROM va relua cursele interne Baia Mare – București și retur, începând cu 22 mai, cel mai probabil

Se pot rezerva deja bilete!: TAROM va relua cursele interne Baia Mare – București și retur, începând cu 22 mai, cel mai probabil

E cunoscut faptul că, odată cu instaurarea stării de urgență în România, TAROM a suspendat toate zborurile interne, tocmai pentru a prevenire răspândirea pandemiei COVID-19.

Totuși, chiar dacă nu a fost făcut un anunț oficial din partea companiei, transportatorul național ar relua cursele în interiorul țării în cel mai scurt timp, mai exact începând cu 18 mai, conform sistemului de rezervări.

Cursele vor fi reluate etapizat, conform airlinestravel.ro, primele fiind către Cluj, Timișoara, Oradea și Iași. Începând cu 21 mai, ar intra în horă Satu Mare, iar începând cu 22 mai Baia Mare, respectiv odată cu 3 iunie, Sibiu. S-a vehiculat și varianta conform căreia s-ar relua cursele și către Suceava, începând cu 20 mai, însă nu trebuie uitat că zona respectivă este un caz mai special.

„În principiu, în cazul nostru, cursele se vor relua din 22 mai. Cel puțin în luna mai vor fi două curse, în două zile de vineri, în 22, respectiv 29 mai, așadar una pe săptămână. Decolarea din București va avea loc la ora 14.20, iar decolarea din Baia Mare la ora 16.15. Vor veni ATR-urile noi, cele cu 68 de locuri. Vom vedea ce restricții vor fi instituite pentru a preveni răspândirea noului coronavirus” – a explicat, pentru DirectMM.ro, Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional Baia Mare.

Se pot face rezervări încă de pe acum pentru lunile viitoare, însă, mometan nu se cunoaște ce măsuri se vor lua în ceea ce privește distanțarea socială, acestea urmând să fie stabilite în curând. Momentan, conform motorului de căutare zbordirect.ro, cel mai ieftin bilet de avion din Baia Mare către Bucuresti, este pe 9 august 2020 și pretul este de 29 euro. Până în prezent, nu se știe ce se va întâmpla cu cursele aeriene internaționale perfectate pentru destinații precum Antalya, Turcia și Hurghada, Egipt. Totul depinde de cum vor evolua lucrurile în viitor.

C.Ț.

Lasă un comentariu