Share
La vară, cursă săptămânală Baia Mare – Antalya (GALERIE FOTO)

La vară, cursă săptămânală Baia Mare – Antalya (GALERIE FOTO)

Christian Tour, un mare operator de turism, prezent de 21 de ani pe ”piața vacanțelor” –  lansează lansează primul zbor charter din istoria aeroportului băimărean. Zborurile din Maramureș vor începe în 17 iunie 2019 și se vor încheia la 16 septembrie 2019, fiind preconizate 14 astfel de curse către Antalya. Se va zbura  cu aeronave de 162 sau 189 de locuri, în funcție de cerere. Asta înseamnă că operatorul Christian Tour mizează pentru sezonul estival 2019 pe 2800-3000 de turiști din Maramureș și împrejurimi. ”2019 va fi un an test. Dacă lucrurile merg bine, vom propune noi destinații interesante pentru maramureșeni” – a spus Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare al Christian Tour.

Prețul unui pachet care include 7 nopți de cazare la un hotel de 4 stele în regim all inclusive, bilete de avion pe ruta Baia Mare – Antalya și retur, cu toate taxele incluse, pornește de la 399 euro de persoană.

”Persoanele care își cumpără vacanța din timp beneficiază de condiții extrem de avantajoase. 25 de euro e avansul pentru cei care se înscriu până la sfârșitul lunii septembrie.  După acestă dată avansul minim e de 25%. Până la expirarea perioadei Early Booking, turistul plătește 50% din prețul vacanței, iar diferența o achită cu 21 de zile înainte de plecare. Practic, persoanele care își rezervă din timp vacanța au șansa de a o plăti în rate, ceea ce reprezintă un avantaj de care tot mai mulți români vor să profite.   Românii aleg Antalya datorită raportului calitate-preț foarte bun, pentru serviciile ireproșabile, datorită numeroaselor hoteluri de 5 stele pe care le găsesc aici și a plajelor Blue Flag” – a detaliat  Erdinc Adali, directorul comercial pe destinația Turcia din cadrul Christian Tour (ambii directori ne prezintă destinația în imaginea de sus) .

În perioada 17 iunie – 16 septembrie, în fiecare luni din săptămână își va lua zborul o cursă charter spre Antalya.

Lasă un comentariu