Share
Din vară se reiau cursele interne de pe aeroportul băimărean

Din vară se reiau cursele interne de pe aeroportul băimărean

După doi ani și jumătate de lucrări, Aeroportul Internațional ”Maramureș” va fi operațional în această vară, în prima fază urmând să fie reluate cursele interne. Președintele CJ Maramureș a precizat că va mai dura câteva luni până când maramureșenii vor putea veni din străinătate, aterizând la Tăuții Măgherăuș, întrucât operaționalizarea curselor internaționale este mai complicată.

Guvernul a alocat încă 15 milioane de lei pentru aeroport

Prezent la Zilele Maramureșului, vicepremierul României, Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a promis că va susține alocarea de noi fonduri pentru aeroport. Și s-a ținut de cuvânt. Guvernul României, în ședința sa de miercuri, 16 mai, a alocat județului Maramureș încă 15 milioane de lei pentru lucrările de la Aeroportul Internațional. Suma totală primită pentru plata în continuare a lucrărilor efectuate la aeroport a ajuns la 75 de milioane de lei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


3 Comentarii în această postare

  1. talmes-balmes

    Povesti.Mai multi o sa plece,decat o sa vina.La ce sa vina?Zero parcuri industriale,infrastructura praf,turism jalnic,salarii la minimul pe economie,perspective Zero.

    Răspunde
  2. talmes-balmes

    Cursele interne? Dar nu se lauda administratia judeteana ca o sa zumzaie cursele internationale ,mai ceva ca in New York? Ca o sa faca cargo firmele din zona,ca o sa vina turistii vienezi in hoarde iar judetul se va ridica pe culmile dezvoltarii multilaterale.Se fasaie si marile promisiuni.Cred ca o sa avem surpriza ca trece si anul si Aeroportul va fi tot pe butuci.Desigur se vor gasi scuze.Zetea,pana trec povestile cu Aeroportul gasesti o intrebuintare de dezvoltare industriala pe cele 20 de hectare de la Lapusel? Lasa povestile cu studiul ala ca nu merita si ca nu este forta de munca.La pariu ca o sa fi surprins ca niste privati o sa gaseasca muncitori pentru o viitoare fabrica,asta daca o sa fiti in stare sa si faceti ceva,in afara de Haida hai !

    Răspunde
    • baimarean

      Bosch construieste o fabrica in Simeria.Nu in Baia Mare,nu in Maramures.In Simeria probabil merita sa construiesti o astfel de fabrica si o fi si oportun.Numai pentru astia nu merita nimic,probabil le-ar strica o parte din timpul liber de la “munca”!

      Răspunde

Lasă un comentariu