Share
25-27 iunie: Auto Show Maramureș – Expoziție de mașini noi, vehicule de teren, accesorii auto & tunning

25-27 iunie: Auto Show Maramureș – Expoziție de mașini noi, vehicule de teren, accesorii auto & tunning

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre organizează, în perioada 25 – 27 iunie, în parcarea centrului comercial (Bd. București, nr. 53), prima ediție a evenimentului AUTO SHOW MARAMUREȘ. Deschiderea oficială a expoziției auto va avea loc mâine, 25 iunie, la ora 11:00.

Dealeri auto cu referință în domeniu vă invită să descoperiți cele mai noi modele de autoturisme KIA, DACIA, RENAULT, NISSAN, SUZUKI, OPEL, MAZDA, TOYOTA, SKODA, HONDA, FIAT, CITROEN, VOLKSWAGEN, toate în cadrul unei expoziții organizată în premieră de Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Vor mai fi expuse autoturisme hybrid și electrice dar și ATV-uri Hisun, Can-Am, Polaris, SSV-uri – Buggy Can-Am pentru experiențe off-road, jet ski-uri Sea-Doo, snow-mobile Sky-Doo, Can Am Ryker & Spyder, accesorii electronice auto ViperX, entertainment multimedia, folii auto Kito, stații pentru încărcarea mașinilor electrice ORION&GDS Electric sau alte inovații tehnologice din domeniul auto.

Expoziție auto retro și campanie de prevenire a Serviciului Rutier

Organizatorii pregătesc în colaborare cu VW Kafer Club Baia Mare și o expoziție de mașini clasice. 20 de ”broscuțe retro” și mașini de epocă vor anima și vor da culoare evenimentului, iar Clubul sportiv XPO Racing va aduce mai aproape de public automobilismul sportiv, prin prezentarea unor mașini de raliu. De asemenea, se alătură evenimentului și Serviciul Rutier Maramureș (SPR). În cadrul standului SPR de la Auto Show Maramureș, polițiștii maramureșeni vor prezenta o parte din tehnica de lucru de care dispune Serviciul Rutier – autospeciala radar Autovision, aparat etilometru, pistol radar etc. – și vor comunica situația accidentelor rutiere, principalele cauze generatoare, respectiv recomandări cu privire la conduita de adoptat în trafic. În cadrul evenimentului , Alpha Bank Baia Mare Branch va promova oferte de credite auto.

Program de vizitare ”Auto Show Maramureș”: 25 – 27 iunie, interval orar 10:00 – 20:00.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu