Share
Urmări scandal în Baia Mare: Șapte persoane reținute în urma circului uriaș de la supermarketul din cartierul Vasile Alecsandri

Urmări scandal în Baia Mare: Șapte persoane reținute în urma circului uriaș de la supermarketul din cartierul Vasile Alecsandri

Ancheta continuă în cazul uriașului scandal generat în 5 mai la supermarketul din cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare. Șapte persoane au fost reținute.

Δn baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șapte persoane implicate în starea conflictuală de aseară din Baia Mare. Toate acestea au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

În cursul zilei de mâine, 7 mai 2020, toate cele șapte persoane reținute vor fi prezentate instanței competente, cu propunere de arestare preventivă. Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activități infracționale sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Citește și

„Război” în Baia Mare: Scandal cu săbii la un supermarket din cartierul Vasile Alecsandri; Protagoniștii, conduși la audieri (FOTO)

Lasă un comentariu