Share
„Război” în Baia Mare: Scandal cu săbii la un supermarket din cartierul Vasile Alecsandri; Protagoniștii, conduși la audieri (FOTO)

„Război” în Baia Mare: Scandal cu săbii la un supermarket din cartierul Vasile Alecsandri; Protagoniștii, conduși la audieri (FOTO)

Scandal imens în parcarea unui supermarket din cartierul băimărean Vasile Alecsandri. Două tabere dintr-un temut clan s-au luat la harță, având la ei inclusiv săbii.

Răfuiala ar fi început cu o zi înainte, însă a degenerat în seara de 5 mai. Una dintre tabere a așteptat-o pe cealaltă în parcare, după care mai multe persoane au pătruns și în interiorul spațiului comercial. La fața locului au fost mobilizați inclusiv mascați.

„În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi s-au deplasat de urgență în parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor. Ca urmare a intervenției polițiștilor starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate și urmează a fi conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În continuare se desfășoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a comis fapta semnalată, urmând a fi dispuse măsuri legale” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform autorităților, zece persoane au fost conduse la audieri, unul dintre ei fiind oprit în trafic. Totuși, situația este în continuă dinamică. Vom reveni cu informații!

ACTUALIZARE – „M-am ascuns după tejghea, mi s-a făcut frică. Am văzut că e scandal și că zboară sticlele într-o parte și în alta. Casierele au văzut că aveau săbii cu ei. Sunt în stare de șoc și acum” – a declarat, pentru DirectMM.ro, o martoră la grozăvie.

ACTUALIZARE 2 – S-a vehiculat că în incident ar fi fost implicat și fiul deputatului Călin Matei. La scurt timp după incident, a fost generat un profil nou de Facebook în care cel din spatele tastaturii și-a asumat identitatea lui Tudor Matei. Acesta a comentat inclusiv pe DirectMM.ro într-un mod grobian.

Călin Matei a declarat, pentru DirectMM.ro, faptul că profilul este un fake și că „fiul meu a fost confundat de cineva, fiindcă era la cumpărături la supermarket. Mașina lui seamănă cu a unuia dintre suspecții de acolo. El a fost încătușat și dus la audieri, însă el doar a dat declarații fiindcă a fost martor la incident, atâta tot. Nu are nicio implicație”.

Tot de la fața locului am aflat că sunt mai mult de zece suspecți în acest caz. Numai că, la vederea polițiștilor veniți inclusiv cu patrupezii din Grupa Canină, aceștia au luat-o la fugă, chiar „tăind” trotuarul,

Vom reveni cu informații!

C.Ț.

1 Comentariu în această postare

  1. A ți uitat cam repede poznele iubitului fiu de deputat si cum a scăpat de închisoare,fiți sigur că nu era la cumpărături acolo,e băgat în toate combinațiile din oraș.

    Răspunde

Lasă un comentariu