Share
Polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus au descoperit într-o zonă împădurită o mașină în care se aflau mii de pachete cu țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus au descoperit într-o zonă împădurită o mașină în care se aflau mii de pachete cu țigări de contrabandă

În 29 iulie, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 09.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au identificat pe raza localității Țibău, județul Suceava, parcată într-o zonă împădurită, o mașină de teren marca Mitsubishi, înmatriculată în România.

În urma unui control sumar efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat, în locul banchetei din spate, mai multe colete învelite în folie de culoare neagră.

Având în vedere cele constatate, autovehiculul în cauză a fost condus la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în locul banchetei din spate și în portbagaj au fost descoperite 15 colete care conțineau 7.480 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free, în valoare de peste 87.500 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul Mitsubishi în care au fost descoperite ţigările a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea anchetei.

Publicat în:

Lasă un comentariu