Share
O tânără din Baia Mare a furat un telefon dintr-un autoturism; a fost prinsă în scurt timp

O tânără din Baia Mare a furat un telefon dintr-un autoturism; a fost prinsă în scurt timp

Luni dimineaţă, un băimărean a sesizat poliţia Secţiei 1 Groşi  despre faptul că i-a fost sustras telefonul mobil din autoturismul pe care îl parcase pe strada Narciselor din localitatea Săcălășeni.

Deplasaţi la locul faptei pentru efectuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că persoane necunoscute au profitat de faptul că geamul portierei a fost lăsat deschis şi au sustras din autoturism un telefon mobil în valoare de 2.700 de lei.

Au fost demarate activităţi specifice pentru recuperarea bunului sustras şi identificarea autorilor. La scurt timp a fost identificată o tânără de 28 de ani, din Baia Mare, bănuită de comiterea faptei, iar telefonul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând a fi dispuse măsuri legale.

„Pentru evitarea unor astfel de situaţii vă sfătuim să nu lăsaţi la vedere în autoturisme bunuri de valoare. Chiar dacă lipsiţi pentru scurt timp portierele şi geamurile autoturismului trebuie să fie complet închise. În situaţia în care sunteţi victima unui furt din auto, sesizaţi de îndată poliţia”, atrag atenția reprezentanții IPJ Maramureș.

Publicat în:

Lasă un comentariu