Share
Exclusiv: Caz incredibil în Baia Mare: Un bărbat a intrat în casa unei pensionare de 94 de ani și s-a încuiat înăuntru. E incredibil ce a făcut la sosirea forțelor de intervenție (VIDEO)

Exclusiv: Caz incredibil în Baia Mare: Un bărbat a intrat în casa unei pensionare de 94 de ani și s-a încuiat înăuntru. E incredibil ce a făcut la sosirea forțelor de intervenție (VIDEO)

Caz total neobișnuit, miercuri, 22 iulie, într-un bloc de pe strada George Enescu din Baia Mare. Un bărbat a șocat efectiv cetățenii, dar și autoritățile venite la fața locului.

Grozăvia a avut loc în jurul amiezii. Un bărbat s-a cățărat pe planșeul situat deasupra intrării în scara blocului, după care a pătruns, pe fereastră, în apartamentul situat la etajul întâi. Locatara, o femeie în vârstă de 94 de ani, se afla afară, în apropierea clădirii. Nu mare i-a fost mirarea când a constatat că nu se mai poate întoarce în apartament, întrucât bărbatul s-a încuiat pe dinăuntru.

Un vecin a sunat la 112 și, imediat, la fața locului, au ajuns echipaje de polițiști și pompieri. Aceștia au montat o autoscară, pentru a putea pătrunde în apartament. Intrusul care a pătruns în apartament nu i-a lăsat cu niciun chip. În momentul în care a văzut că forțele de intervenție vor să urce la el, acesta a încercat să îndepărteze scara de bloc, pentru a-i împiedica pe polițiști și pompieri să ajungă la el. Vecinii au rămas uimiți. „A urcat pe betonul din fața scării și s-a închis înăuntru. Când au venit pompierii, au vrut să le arunce scara, să nu ajungă la el. Eu așa ceva n-am văzut de când trăiesc. Cred că omul are probleme psihice”, a relatat o vecină.

În cele din urmă, bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor, care l-au invitat la secție. După ce a fost audiat, bărbatul a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Nimeni nu știe care au fost motivele care l-au determinat pe bărbat să se cațăre pe bloc, să intre în casa unei persoane pe care nu o cunoștea și să se închidă înăuntru. Cel mai probabil, bărbatul nici măcar nu a avut intenția să fure ceva. Cert este că acum este cercetat, atât pentru violare de domiciliu, cât și pentru distrugere, după ce a spart un geam. În orice caz, vârstnicii din zonă stau acum cu frica în sân că se pot trezi oricând cu un necunoscut în casă.

„Miercuri, 22 iulie, la ora 13.43, polițiștii din Baia Mare au fost sesizati cu privire la faptul că o persoana necunoscută a pătruns într-un apartament situat pe strada George Enescu din Baia Mare. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autorul ca fiind un bărbat de 46 ani, din Baia Mare. Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor. În conformitate cu prevederile art. 56, alin. 1 lit. D, din Legea 487/2002, privind protecția persoanelor cu tulburări psihice bărbatul de 46 de ani a fost internat la spitalul din Sighetu Marmației. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violare de domiciliu și distrugere”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

Foto – arhivă / strada George Enescu Baia Mare

Video – cititori DirectMM.ro

Intrus într-un apartament din Baia Mare

Caz incredibil în Baia Mare. Un bărbat a intrat în apartamentul unei pensionare în vârstă de 94 de ani și s-a încuiat înăuntru. Ce s-a întâmplat apoi, citiți în știre!https://www.directmm.ro/comunitate/112/exclusiv-caz-incredibil-in-baia-mare-un-barbat-a-intrat-in-casa-unei-pensionare-de-94-de-ani-si-s-a-incuiat-inauntru-e-incredibil-ce-a-facut-la-sosirea-fortelor-de-interventie-video/

Gepostet von Direct MM am Donnerstag, 23. Juli 2020

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu