Share
Cu destinația Maramureș: Plăcuțe de frână contrafăcute, sosite din China în țară, în Portul Constanța, confiscate de Garda de Coastă

Cu destinația Maramureș: Plăcuțe de frână contrafăcute, sosite din China în țară, în Portul Constanța, confiscate de Garda de Coastă

Mai multe accesorii auto transportate cu acte nereale au fost descoperite la malul mării. Destinația lor era… o firmă din Maramureș.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 1.650 accesorii auto – seturi plăcuţe frână în valoare totală de aproximativ 577.500 lei, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră.

În data de 19.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Portul Constanţa Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, la un control specific asupra unui container sosit din Hong Kong, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Maramureş.

„În urma controlului, au fost descoperite 1.650 accesorii auto – seturi plăcuţe frână, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor întrucât documentele prezentate de către transportator nu reflectă realitatea asupra mărfii transportate. Bunurile, în valoare de aproximativ 577.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca şi produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale”, au explicat reprezentanții Gărzii de Coastă.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu