Share
Violență în județul Maramureș: În județul nostru, doi polițiști au fost agresați fizic de un șofer. A fost arestat preventiv pentru ultraj!

Violență în județul Maramureș: În județul nostru, doi polițiști au fost agresați fizic de un șofer. A fost arestat preventiv pentru ultraj!

Violență în județul Maramureș! În județul nostru, doi polițiști au fost agresați fizic de un șofer. A fost arestat preventiv pentru ultraj!

Mai exact, individul i-a snopit în bătaie pe cei doi oameni ai legii. Unul dintre ei este agent al Poliției Naționale, iar cel de-al doilea este polițist local.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 24.08.2021, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului G.G.R. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj (2 fapte), prevăzute de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal şi art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal.

La data de 23.08.2021, faţă de numitul G.G.R. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul G.G.R., în data de 20.08.2021, în jurul orei în jurul orei 20:20, în timp ce se afla pe raza localității Recea, jud. Maramureș, a exercitat acte de violenţă asupra persoanelor vătămate B. G. C., agent de poliţie, respectiv, I. M., poliţist local, care se aflau în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cauzându-le leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 7 – 8 zile, respectiv, 14 – 16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 24.08.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, arată oamenii legii maramureșeni.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu