Share
Situație tensionată la local: În județul Maramureș s-au aplicat amenzi după ce carantina a fost încălcată! Valoarea totală 39.000 lei! Nuntă „spartă” în Recea!

Situație tensionată la local: În județul Maramureș s-au aplicat amenzi după ce carantina a fost încălcată! Valoarea totală 39.000 lei! Nuntă „spartă” în Recea!

Situație tensionată la local! În județul Maramureș, s-au aplicat amenzi, după ce carantina a fost încălcată! Valoarea totală, 39.000 lei! Situația, sâmbătă, 9 octombrie, în Recea!

Totul s-a întâmplat la un complex situat la ieșirea din localitatea Recea, centrul comunei cu același nume, către satul Lăpușel, sat aparținător al aceleiași comune. Comuna Recea se află în carantină din data de 5 octombrie.

Anterior situației din 9 octombrie, a avut loc o nuntă în 8 octombrie, la același local. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplicat amendă, dar nunta a continuat. ”Sancțiunea aplicată a fost de 15.000 lei, prev. de Legea 55/20, art. 65 lit. j administratorului localului respectiv” arată oamenii legii maramureșeni.

Scenariul s-a repetat sâmbătă, doar că de această dată, nemulțumiți de faptul că nunțile au fost întrerupte, angajații au protestat cu pancarte pe care scria ”Nu sunt responsabile restaurantele cu vaccinarea populației”. ”Sâmbătă, 9 octombrie, polițiști din cadrul mai multor structuri ale IPJ Maramureș, sprijiniți de jandarmi din cadrul IJJ Maramureș, polițiști locali și lucrători ai ITM Maramureș au acționat pe linia prevenirii și limitării răspândirii virusului SARS COV 2, la un restaurant de pe raza comunei Recea, localitate aflată în carantină zonală, unde se desfășura un eveniment privat. Evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorul și operatorul economic au fost sancționați contravențional.

De asemenea, pentru alte două evenimente care erau programate să se desfășoare la această locație s-au luat măsuri de anulare, iar organizatorii au fost sancționați contravențional. În cadrul acțiunii au fost identificate și 25 de persoane care nu au respectat măsurile de deplasare în interiorul zonei carantinate, care de asemenea au fost sancționate contravențional. Până în acest moment au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.000 de lei”, mai arată reprezentanții IPJ Maramureș. Vom reveni cu amănunte!

DirectMM.ro

Foto – arhivă / public domain


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu