Share
Baia Mare: A spart ușa unui magazin cu un bolovan, a furat 80 de pachete cu țigări, iar la ieșire acestea i-au fost furate

Baia Mare: A spart ușa unui magazin cu un bolovan, a furat 80 de pachete cu țigări, iar la ieșire acestea i-au fost furate

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au reuşit documentarea activităţii infracţionale a două persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore şi au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la I.P.J. Maramureş.

Într-un caz este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Baia Mare, care ar fi sustras mai multe ţevi de cupru dintr-o locuinţă de pe strada Păşunii.

A doua persoană reţinută este un băimărean de 23 de ani, care este cercetat pentru tâlhărie calificată. În noaptea de 13/14 noiembrie, acesta a deposedat prin violenţă un bărbat de rucsacul în care victima avea ţigări… proaspăt furate. În fapt, la data de 14 noiembrie 2020, orele 03:15, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic, de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că din interiorul unui magazin alimentar din Piața Revoluției au fost sustrase bunuri.

La fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică care în urma verificărilor efectuate, împreună cu agenții de pază, au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei: un bărbat de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a spart cu un bolovan geamul de la ușa de la intrarea în magazin, a intrat în interior și a sustras aproximativ 80 de pachete de țigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 2.500 lei. Doar că, în momentul în care a vrut să părăsească magazinul, a fost interceptat de către un alt tânăr care i-a luat ghiozdanul în care avea pachetele de țigarete sustrase. Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti la acea dată şi ulterior a fost arestat preventiv.

Ieri i s-a alăturat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi cel care i-a dejucat planurile.

Publicat în:

Lasă un comentariu