Share
Actualizare 3: Alertă: Minora în vârstă de 17 ani din Cavnic care a fugit de acasă a fost găsită în Craiova. Ar fi acceptat să se mărite cu un camionagiu (FOTO)

Actualizare 3: Alertă: Minora în vârstă de 17 ani din Cavnic care a fugit de acasă a fost găsită în Craiova. Ar fi acceptat să se mărite cu un camionagiu (FOTO)

Încă o alertă în Maramureș. O adolescentă din orașul Cavnic a dispărut de acasă miercuri, înainte de amiază.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț. „Szoher Geraldina Karla, de 17 ani, din Cavnic, a fost dată dispărută azi, 30.09.2020, în jurul orelor 11:00. Oricine deține vreo informație este rugat să contacteze de urgență organele de poliție la nr. 0758 038 359. Mulțumim anticipat”, a scris Vladimir Petruț.

ACTUALIZARE – Miercuri, 30 septembrie, polițiștii din Cavnic au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani din Cavnic, cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă. Semnalmente minoră: înălțime aproximativ 1,64 m, aproximativ 67 kg, păr șaten având vopsite șuvițe mov, ochi căprui. La data dispariției a fost îmbrăcată cu tricou negru, pantaloni albi cu dungi negre și o bluză albastră.

„Persoana în cauză a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, fiind găsită și predată părinților, nefiind victima vreunei infracțiuni. Minora este dată în urmărire, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate”, a explicat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2 – Adolescenta ar fi postat pe Facebook joi, 1 octombrie, faptul că ar fi fost cerută în căsătorie. Alesul inimii ei ar fi un șofer de camion din Odobești, județul Dâmbovița, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Cei doi ar fi postat imagini cu ei… împreună. Așteptăm, în acest sens, informații oficiale.

ACTUALIZARE 3 – Minora a fost găsită în… Craiova. „Joi, 1 octombrie, ora 19.30, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din Cavnic a fost identificată minora plecată voluntar de la domiciliu în data de 30 septembrie. Aceasta a fost identificată pe raza municipiului Craiova, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii maramureșeni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al județului Dolj”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, vineri, 2 octombrie, la orele dimineții.

Polițiștii au anunțat că vor continua cercetările, urmând să audieze atât pe tânără, cât și pe bărbatul cu care ar fi plecat. Până atunci, minora va fi predată familiei. Acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare. „Pentru toti cei care nu incap de mine si care ma vorbesc de rau va doresc sa aveti parte de zile cat mai senine si pline de soare si bucurie. Sa va fie bine alaturi de cei dragi si sa aveti grija de ei! Iar pentru restul va doresc la fel chair daca unii imi doresc raul si deja ma vad la inchisoare pentru deciziile care le-am luat si pentru faptele mele. Am totusi ceva sa va spun stati linistiti ca nu o sa vedeti asa ceva! Va asigur!”, a scris bărbatul (Notă – textul a fost reprodus ad litteram).

Vom reveni cu detalii!

Cătă ȚINEGHE

Lasă un comentariu