Share
Studenții maramureșeni pot lucra în Germania pe perioada vacanței de vară

Studenții maramureșeni pot lucra în Germania pe perioada vacanței de vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureş anunţă că studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din Maramureş pot munci în Germania pe perioada vacanței de vară (minim două luni). Înscrierile au început deja și se desfășoară până în 14 februarie.

“Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor”, anunță reprezentanții AJOFM Maramureș.

Doritorii se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției (Baia Mare, str. Hortensiei, nr.1A) pentru înregistrărea aplicațiilor. Aceastea se fac de luni până joi, între orele 10.00 și 15.30, și vineri, între 10.00 și 13.00. Informații suplimentare privind condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la 02622 22 251 sau se găsesc aici.

Lasă un comentariu