Share
Săptămâna prevenirii criminalităţii

Săptămâna prevenirii criminalităţii

Prima ediţie din acest an a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” începe astăzi și are un calendar bogat în acțiuni educativ-preventive, organizate de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Maramureş.

  • Luni, 21 mai. Prevenirea victimizării minorilor – concurs de educaţie rutieră, pe modelul concursului naţional „Educaţie rutieră – Educaţie pentru viaţă” la Școala Gimnazială “Alexandru Ivasiuc”  Baia Mare  ● La Biblioteca Judeţeană Petre Dulfu are loc lansarea Proiectului „Împreună pentru siguranţa online a copiilor”
  • Marţi, 22 mai. Prevenirea delincvenţei juvenile. Vizită la Penitenciarul Baia Mare cu elevi de la Liceul cu Program Sportiv sub genericul  „Învăţăm unii de la alţii”
  • Miercuri, 23 mai. Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului. Distribuire pliante în parcările și zonele aglomerate din municipiul Baia Mare pentru prevenirea furturilor din auto, din locuințe și a tâlhăriilor  ● Întâlnire cu persoanele care frecventează Clubul Pensionarilor pentru diseminarea recomandărilor pentru prevenirea tâlhăriilor, înșelăciunilor și furturilor.
  • Joi, 24 mai. Prevenirea violenţei intrafamiliale. Dezbatere pe domeniul violenței în familie cu participarea asistenților sociali din cadrul primăriilor din mediul rural din zona Maramureșului istoric, la sediul Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei
  • Vineri, 25 mai. Siguranţa rutieră: Activităţi preventive la Grădiniţa Step by Step Baia Mare şi Liceul Tehnologic Traian Vuia Tăuţii Măgherăuş  ● Activități preventive cu participanții la testarea pentru redobândirea permisului de conducere.

Lasă un comentariu