Share
Un nou ghișeu la Serviciul Pașapoarte și program prelungit de lucru toată luna august

Un nou ghișeu la Serviciul Pașapoarte și program prelungit de lucru toată luna august

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș a fost prelungit  pe toată durata lunii august, zilnic, de la orele 08.30 la 18.30. Inițial măsura a vizat doar finalul lunii iulie. Acum, MAI a anunțat că acest program de funcționare se va aplica pe tot parcursul lunii august în 30 de județe din țară, inclusiv în Maramureș .Această măsură ia în calcul venirea acasă a maramureșenilor care lucrează în străinătate și  afluxul  mai mare de cetățeni care se vor prezenta la ghișee pentru preschimbarea documentelor de călătorie. Prelungirea programului de lucru e completată de  deschiderea unui nou ghișeu de lucru,începând din 30 iulie.

”Județul nostru va primi, în aceste zile, o nouă stație de lucru, care va fi operaționalizată prin deschiderea unui nou ghișeu de lucru cu publicul, începând de luni, 30 iulie” – a spus subprefectul Alexandru Cosma.

Programul prelungit de lucru cu cetățenii la pașapoarte a fost consemnat și pe site-ul mm.prefectura.mai.gov.ro, în secțiunea servicii publice/ pașapoarte.

Lasă un comentariu