Share
Preschimbarea permisului auto se face doar pe bază de programare

Preschimbarea permisului auto se face doar pe bază de programare

Pentru preschimbarea permisului auto trebuie să vă programați din timp, înscriindu-vă la link-ul http://www.prefecturamaramures.ro/programari/inf_permise/Rezervari/preschimbare.php. Aceasta, deoarece documentul nu se eliberează pe loc. Deja e ocupată aproape toată luna mai, iar în aprilie mai erau locuri doar în 27.

Florin Șironka, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș, spune că în ziua în care s-a făcut programarea, persoana în cauză trebuie să se prezinte cu fișa medicală, dovada plății taxei de 68 de lei, achitată la Trezorerie, permisul vechi și buletinul. Atunci se primește  o dovadă, ce poate fi utilizată până la primirea permisului auto.

 

Permisul auto este realizat la București, iar titularul îl primește acasă, după o săptămână de la data la care s-a prezentat pentru preschimbarea acestui document. Conducerea unui autovehicul cu permis auto a cărui valabilitate a expirat se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III a de sancţiuni, de la 6 la 8 puncte-amendă.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


16 Comentarii în această postare

 1. Florinel Druta

  Cand as putea sa ma programez mai sigur sa-mi schimb permisu in Ianuarie sau februarie 2019.va multumesc.

  Răspunde
 2. Florinel Druta

  Cand as putea sa ma programez mai sigur sa-mi schimb permisu in Ianuarie sau februarie 2019. Din timp cu cate luni pe sait multumesc.

  Răspunde
 3. Timis ileana

  Buna asi dori o programare va rog

  Răspunde
 4. Basu Dumitru

  O programare va rog pe data de 3 sau 4

  Răspunde
 5. Cum pot sa stiu daca cineva renunta la programare? Permisu imi expira in3 februarie nu am gasit la progamare decit pe 13 februarie?

  Răspunde
 6. Buna. Am facut o programare pentru preschimbarea permisului dar nu am primit confirmarea pe email ?

  Răspunde
 7. Muntean Doina

  Sint Doina Muntean,am facut programare pentru preschimbarea permisului de conducere pentru 8 august 2019 la ora 8.35 si nu am primit confirmare.Este valabila programarea?

  Răspunde
 8. Urda ioan.

  Buna ziuw.am facut o programare pentru preschimbare permis ptr data de 03.09.2029 ora 9.30 dar jucam primit confirmarea.multumesx

  Răspunde

Lasă un comentariu