Noul showroom Toyota Baia Mare și-a deschis porțile - 3 minute în urmă
„Cupa Crăciunului” va aduce magia sărbătorilor pentru șahiștii băimăreni - 1 oră în urmă
Autobuzul lui Moș Crăciun se pregătește să pornească la drum în Baia Mare - 1 oră în urmă
„Feeria de Crăciun: O poveste prin dans și gimnastică ritmică”, la LPS Baia Mare - 2 ore în urmă
Rugăciune și colind la Catedrala „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației - 2 ore în urmă
Trei zile de sărbătoare: Târgul de Crăciun ,,Poveste de iarnă” de la Târgu Lăpuș debutează astăzi - 2 ore în urmă
„Piața muncii 2025. Strategii, tendințe, perspective”: eveniment dedicat studenților la ZborHub Baia Mare - 2 ore în urmă
5 decembrie – Sorin Grindeanu, președintele PSD - 2 ore în urmă
Prognoza meteo Maramureș – 5 decembrie 2025 - 3 ore în urmă
Moșul a primit o mână de ajutor de la polițiștii maramureșeni - 14 ore în urmă
Ce facem cu mâncarea care a rămas din zilele de Crăciun?
Fiecare dintre noi își chibzuiește cumpărăturile, încât să aibă o masă bogată pentru zilele de Crăciun.
Din păcate, de cele mai multe ori mâncarea nu se consumă.
Preparatele nu trebuie să ajungă la coșul de gunoi. Ele pot fi refolosite pentru alte feluri de mâncare sau alte combinații.
Friptura se poate folosi în salate cu legume sau în paste. Alte preparate din porc se pot depozita în congelator și consuma cu alte ocazii.
Din cartofii fierți sau copți se poate face o pâine gustoasă de casă. Tot din cartofi se pot pregăti crochete, amestecând cartofii cu ouă, dați prin pesmet, apoi prăjiți.
Mezelurile, brânzeturile se pot folosi pentru a prepara o pizza delicioasă de casă. Tot din resturi de salamuri și brânzeturi se poate prepara o omletă pentru micul dejun.
Pâinea rămasă poate fi transformată in crutoane.
Cozonacul uscat poate fi reinterpretat intr-un tort însiropat și umplut cu crema preferată.
Unii pot alege să dăruiască preparatele rămase, persoanelor mai puțin norocoase.
Lăcrimioara ZOTA














