Share
ATP Exodus Grup Baia Mare a încheiat un parteneriat strategic cu un puternic grup chinez

ATP Exodus Grup Baia Mare a încheiat un parteneriat strategic cu un puternic grup chinez

În perioada 15 – 20 octombrie 2018,  la  Wuhan din provincia Hubei a Chinei s-a desfășurat Forumul Mondial al Capacității de Producție și Cooperare de Afaceri. Maramureșul a fost reprezentat de duo-ul  Mircea Cirț  (CEO ATP Exodus Group ) și Gabriel Zetea (un fel de CEO la Consiliul Județean). Cum Mircea Cirț e om de afaceri, el s-a întâlnit și cu decidenții puternicei firme Tri-Ring Group Co Ltd China.

Tri-Ring este o companie de producție din China, cu o cifră de afaceri totală de 3,8 de miliarde de dolari și 2,5 miliarde dolari active, puternic implicată în producerea de automobile, componente auto și alte echipamente din industria de profil, având  25.000 angajați în domeniul industriei automotive. Adică un trust pereche cu ceea ce face și grupul băimărean.  Deocamdată, în Europa, Tri-Ring e prezentă și în Germania, Austria și Polonia. Și ar putea fi prezentă și în România, ținând cont că ATP Exodus Group a semnat un parteneriat strategic cu Tri-Ring Group, în scopul dezvoltării viitoare în România a unor proiecte de interes comun. Iar parteneriatul a fost semnat în prezența autorităților române și chineze.

Vizita va fi întoarsă,  cât de curând urmând a sosi în Baia Mare membrii board-ului grupului Tri-Ring, dar și guvernatorului provinciei Hubei, Wang Xiaodong, precum și oficialități ale orașului Wuhan.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu