Share
Veste bună: Blenchef de România, Roxana Blenche, Baia Mare, va participa la Cupa Mondială 2022. „Drumul meu de abia începe”. Ce înseamnă asta

Veste bună: Blenchef de România, Roxana Blenche, Baia Mare, va participa la Cupa Mondială 2022. „Drumul meu de abia începe”. Ce înseamnă asta

Roxana Blenche, finalista de la Chefi la cuțite a sezonului 8, va avea parte de o experiență ce îi va marca pentru totdeauna cariera. Fanii o vor putea urmări într-o altă competiție de interes internațional.

Finala de la Chefi la cuțite, sezonul 8 s-a terminat, iar premiul cel mare și-a cunoscut deținătorul. Ionuț Belei este fericitul câștigător al statutului de „cel mai bun bucătar”, dar și a frumoasei sume de 30.000 de euro. Disputa finală s-a ținut între Roxana Blenche și Ionuț Belei, iar balanța s-a îndreptat spre concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea. Cu toate acestea, frumoasa șatenă a plecat cu capul sus și l-a felicitat cum se cuvine pe oponentul ei.

Cu toate că nu a ținut în mâini marele premiu Chefi la cuțite, viitorul în cariera Roxanei Blenche este unul cât se poate de promițător. Concurenta emisiunii de la Antena 1 a demonstrat că și-a meritat locul în finală și are un bagaj extraordinar de cunoștințe și aptitudini în ceea ce privește arta gastronomică. Roxana Blenche a primit o veste de proporții, care ce credeți? O va aduce în atenția publicului internațional.

Marea veste a fost dată pe rețelele de socializare, potrivit căreia Roxana Blenche va participa la Cupa Mondială din 2022. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a intrat în vizorul Asociației marilor bucătari, iar acum își va dovedi talentul și competențele în fața întregii lumi. Tânăra șatenă va face parte din echipele naționale și seniori sau juniori, care vor aduce în România medalii și trofee, prin care să facă poporul mândru.

Concurenta din echipa Bulinuțelor, a lui chef Florin Dumitrescu a fost favorita publicului, care a susținut-o până în ultima clipă. După ce a fost la un pas să pună mâna pe marele premiu, Roxana Blenche a dat și prima declarație după marea finală difuzată la Antena1.

Aceasta a anunțat că este deja pregătită să ia cu asalt competițiile internaționale și să se remarce în fața întregii lumi.

„Drumul meu abia incepe! Aceasta experienta doar mi-a pornit pofta de lupta , pofta de competitii si pofta de “bucatarie”!”, a scris Roxana Blenche.

Sursa – spynews.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu