Share
Respectarea distanțării sociale în târgul auto din Satu Nou de Jos, verificată duminică de autoritățile maramureșene (GALERIE FOTO)

Respectarea distanțării sociale în târgul auto din Satu Nou de Jos, verificată duminică de autoritățile maramureșene (GALERIE FOTO)

Ziua de 12 iulie a adus o mulțime de controale în tot Maramureșul. S-au realizat acțiuni de conștientizare în rândul cetățenilor, s-au făcut verificări în lăcașele de cult, dar și în zonele aglomerate.

Fiind zi de duminică, nu putea să lipsească de pe listă târgul auto din Satu Nou de Jos, redeschis recent.

Prefectul Nicolae-Silviu Ungur și subprefectul Oana-Mihaela Oșanu s-au depasat la fața locului pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în perioada stării de alertă pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus la târgul auto din localitatea Satu Nou de Jos (respectarea normelor de protecție individuală, regulilor de distanțare fizică, normelor de igienă sanitară etc.).

ACTUALIZARE – Agentul economic care deține terasa a fost chemat cu documente la sediile altor instituții abilitate, respectiv Protecția Consumatorului, ITM, DSVSA. În ceea ce privește distanțarea socială, acolo unde a fost solicitată păstrarea acesteia în târg, cetățenii s-au conformat, conform reprezentanților CJSU Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu