Share
Talent: Liviu Ionuț Mih din Sighetu Marmației a obținut Premiul I la Festivalul Concurs Național „Danțul Tinerilor”

Talent: Liviu Ionuț Mih din Sighetu Marmației a obținut Premiul I la Festivalul Concurs Național „Danțul Tinerilor”

Duminică, 19 mai, în comuna Bobota, județul Sălaj, s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Festivalului Concurs Național „Danțul Tinerilor”.

La acest concurs s-au înscris aproape 90 de copii și tineri din întreaga țară, însă în urma preselecției au fost admiși în jur de 30. Printre cei care au urcat pe scenă se numără și Liviu Ionuț Mih (13 ani) din Sighetu Marmației. Pestația sa a fost una foarte bună, reușind să obțină Premiul I.

Pe acest copil l-am remarcat demult. Este foarte talentat, iar premiile obținute de-a lungul timpului sunt numeroase. Face canto popular la Școala de Artă „Gheorghe Chivu” din Sighetu Marmației, profesorul său fiind Marius Iusco.

Pentru el muzica înseamnă eliberare. Cântă la supărare, cântă la fericire, muzica fiind permanent în viața sa. Precizăm că pe lângă folclor acesta interpretează la fel de bine și muzică religioasă, fiind chiar în strana Bisericii Ortodoxe „Nașterea Sf. Ioan Botezatorul” Valea Hotarului. De asemenea, reamintim că înainte de Paști a obținut Marele Premiu al Festivalului concurs de cântări religioase „Cântați, Domnului, cântați” din Sighet.

Îl felicităm și îi dorim mult succes pe acest drum frumos al cântecului!

Lavinia-Codruța HERMAN

Liviu Ionuț Mih a obținut Marele Premiu al Festivalului concurs de cântări religioase „Cântați Domnului, cântați!” de la Sighet

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu