Share
Două medalii de aur și o medalie de argint obținute de dansatorii băimăreni la Concursul Internațional „Romanian Dance Festival”

Două medalii de aur și o medalie de argint obținute de dansatorii băimăreni la Concursul Internațional „Romanian Dance Festival”

Două medalii de aur și o medalie de argint obținute de sportivii de la DanceLight Studio Baia Mare (antrenați de Dorina Farcaș și Carmen Sînă) la Concursul Internațional „Romanian Dance Festival”.

Mai exact, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie, capitala dansului s-a mutat în Piatra Neamț unde a avut loc Concursul Internațional „Romanian Dance Festival”. Competiția a adunat la start peste 340 de perechi din peste 25 de țări.
Clubul băimărean a fost prezent cu trei perechi care au reușit să urce de trei ori pe podium și să se califice în două finale.

  • Soponar David – Bartha Izabella au reușit de doua ori să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoriile de Open Basic Standard și Latino 12-13 ani. De asemenea, au reușit să se califice în finalele competițiilor de Open Standard și Latino 12-13 ani, ocupând onorabilul loc 5;
  • Indrecan David – Mare Antonia au concurat la clasa E 12-13 ani unde au reușit să urce pe cea de a doua treaptă a podiumului, obținând medalia de argint;
  • Gănescu Bogdan – Ardelean Stefania au concurat la categoria D 12-15 ani unde au încheiat competiția pe locul 16.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu