Share
Motiv de mândrie: O polițistă din Baia Mare, dată exemplu de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pentru calitățile sale. Ce au spus oficialii (FOTO)

Motiv de mândrie: O polițistă din Baia Mare, dată exemplu de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pentru calitățile sale. Ce au spus oficialii (FOTO)

Weekendul care tocmai a trecut, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au publicat o fotografie cu o polițistă din Baia Mare.

„În spatele uniformei de polițistă se află o sportivă cu peste 60 de medalii la Judo și Jiu-Jitsu, majoritatea de aur, câștigate la competiții naționale și internaționale. Serviciu ușor, Laura! O seara liniștită tuturor!”, au scris cei de la MAI.

Reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. „Felicitări! Avem nevoie de oameni exemplari!”, a scris Mariana Năprădean. „Sunt și femei curajoase, cu asemenea calități frumoase! Felicitări și mult succes!”, a spus și Aurica Doinița Ivan. „Felicitări din toată inima… Desigur, alegerea acestei profesii este, în ochii mei, cel mai mare act de curaj. Nu aveți întotdeauna „clienți” bine crescuți, înțelegători și sinceri. (…) Simt mult respect pentru dumneavoastră și întreaga instituție. Să vă ajute Dumnezeu”, a scris și Johanna Oprea.

Iată și cine este polițista! Este vorba despre Laura Augustin, angajată a IPJ Maramureș și legitimată la CSM Baia Mare. A cucerit peste 60 de medalii de-a lungul carierei sale, la judo, Jiu-Jitsu și sambo. A reprezentat clubul sau instituția și, până la urmă, Maramureșul, la diverse competiții naționale, dar și România, la competiții internaționale, cele mai recente, înainte de pandemie, în China și Mexic, făcând imnul țării noastre să se audă prin cucerirea medaliei de aur. Este bine când încă avem motive de mândrie.

„Viața de polițist nu este una ușoară, nimeni nu cred ca poate spune asta. Inevitabil, te întâlnești cu toate clasele sociale și trebuie să fii pregătit pentru a putea aborda fiecare problemă care apare. Dar pot să spun, cu sinceritate, că, în ciuda faptului că nu este o profesie ușoară, e printre cele mai frumoase și cele mai complexe meserii. Încerc, pe cât mai mult posibil, să mă împart între toate, dar când le faci toate cu plăcere, consider că nici timpul nu mai e un impediment”, a mărturisit, la un moment dat, Laura.

DirectMM.ro 

 

Lasă un comentariu