Share
Exclusiv DirectMM: Talent Special: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul! Are 75 medalii total la activ și e polițistă!

Exclusiv DirectMM: Talent Special: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul! Are 75 medalii total la activ și e polițistă!

Exclusiv DirectMM: Talent Special: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul! Are 75 medalii total la activ și e polițistă!

Are 26 ani și a acumulat peste 70 medalii la competițiile sportive de Judo ori Sambo. Este și angajată în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, la Serviciul de Ordine Publică Baia Mare dar este legitimată la clubul CSM Baia Mare.

V-am mai vorbit despre ea, dar acum am revenit la o discuție cu ea, întrucât în această primăvară și-a îmbogățit palmaresul cu încă două medalii obținute în doar două zile în două concursuri diferite, la două discipline diferite în două localități diferite din țara noastră, una la competiția organizată de Federație, alta destinată angajaților Ministerului Afacerilor Interne.

Să începem cu aspectul legat de carieră! „În cariera mea s-au schimbat mai multe lucruri, în primul rând m-am mutat la Poliția Municipiului Baia Mare (activa în cadrul Secției Rurale Fărcașa, Poliția Orașului Ulmeni), în prezent lucrez pe linia de Ordine și Siguranța Publică în cadrul Poliției Municipiului Baia Mare. Îmi place ceea ce fac și deocamdată nu mĂ văd făcând altceva, decât muncĂ de teren. În al doilea rând, având în vedere activitatea pe care am desfășurat-o pe linia operativă în anul 2021, am reușit sa obțin salariul de merit și totodată, de Ziua Națională a Poliției Române, care a avut loc în data de 25 martie, am fost avansată la un grad superior”, arată pentru DirectMM.ro Laura Augustin.

Pe plan profesional s-a confruntat și cu intervenții mai puțin plăcute recent, ca urmare a contextului încordat. „În perioada aceasta au fost mai multe evenimente care m-au marcat, dar cele pe care le am in gând de la începutul acestui an și până acum sunt adolescenții care și-au luat viața, nu o sa dau mai multe detalii despre asta, pentru că s-au mediatizat foarte mult cazurile lor”, mai spune Laura.

Din păcate pandemia ne-a înrăit, explică tânăra. „Constat cu indignare ca oamenii s-au schimbat in rău in urma pandemiei, sunt foarte închiși și ma îngrijorează faptul ca pe viitor sa avem parte și de alte tragedii”, mai spune polițista.

Laura Augustin arată că acum își dorește mai mult și pe plan sportiv. „A fost dificil pentru că în ultima perioada cu toată pandemia și toate restricțiile de care ne-am lovit, nu am avut timp suficient pentru a mă antrena. Având în vedere că am reluat antrenamentele abia la a început lunii martie, consider că cele două medalii pe care le-am obținut reprezintă un punct de pornire pentru viitoarele concursuri, iar cu siguranță dacă ma voi antrena temeinic, voi ajunge pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sunt fericită și mândră de mine, având în vedere că pregătirea mea fizică nu a fost suficientă, consider că obținerea acestor două medalii se datorează talentului”, arată pentru DirectMM.ro Laura Augustin. Sportiva noastră a obținut aceste medalii după un an în care a activat doar profesional, fiind pe baricade în contextul epidemiologic care ne-a afectat existența, și mai puțin pe plan sportiv. „Mă bucur că s-au reluat competițiile, chiar dacă încă se mai simt urmări ale pandemiei. Anul acesta doresc să particip la cât mai multe, deoarece în anul precedent nu am participat la nicio competiție. Se anunță un an competițional foarte încărcat, iar eu îmi doresc să particip la cât mai multe competiții, atât în țară cât și în afara ei. Acum în palmares am un număr de 75 de medalii, fiecare medalie muncită și câștigată în felul ei”, mai spune sportiva noastră. Îi dorim mult succes!

Cătă ȚINEGHE

Citește și

Sambo 2022 Cupa României: Tinerii din Maramureș au obținut 15 medalii la campionatul național. 5 dintre ei au câștigat și în cadrul concursului de judo al MAI!

Sportul și cariera împreună: Tinerii din Maramureș au obținut numeroase medalii la campionatul național de judo, al MAI. Iată care sunt performerii acestui an!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu