Share
Maramureșencele Bianca Botișan și Diana Topan au fost premiate la Festivalul Național Concurs „Gelu Stan” din Timișoara

Maramureșencele Bianca Botișan și Diana Topan au fost premiate la Festivalul Național Concurs „Gelu Stan” din Timișoara

În 25 august, de la ora 19.00, Grădina de Vară a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara a găzduit Festivalul Național Concurs „Gelu Stan”, ediția a II-a.

Cei 17 finaliști care au evoluat pe scenă au fost extrem de talentați, printre aceștia aflându-se și două tinere din Maramureș – Bianca Botișan și Diana Topan.

În urma competiției – organizată de Centrul de Cultură și Artă Timiș – maramureșencele nu au venit cu mâna goală acasă. Bianca Botișan a obținut premiul III, iar Diana Topan – mențiune.

„Încă un premiu important pentru mine, de această dată în cadrul Festivalului “Gelu Stan” am obținut premiul III. Mulțumesc juriului, mulțumesc orchestrei Banatul, nu în ultimul rând aduc mulțumire organizatorilor și mulțumim publicului care a fost alături de noi până la final!”, a scris Bianca Botișan pe rețelele de socializare.

„Mențiune la Festivalul „Gelu Stan”. Mulțumesc organizatorilor și juriului pentru încrederea acordată. De asemenea, vă mulțumesc și dumneavoastră pentru susținere.Vă imbrațișez!”, a precizat și Diana Topan.

L.C.H

Lasă un comentariu