Share
La cei 9 ani ai săi, Răzvan Cizmar îmbină foarte bine școala cu muzica, fiind și un mare iubitor de animale (VIDEO)

La cei 9 ani ai săi, Răzvan Cizmar îmbină foarte bine școala cu muzica, fiind și un mare iubitor de animale (VIDEO)

Răzvan Cizmar are 9 ani, este elev în clasa a III-a la Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” din Baia Mare (învățătoare Paula Chende) și este pasionat de muzică.

Părinții lui povestesc că Răzvan își dorea să aibă și alte activități pe lângă școală, însă nimic nu l-a atras mai tare decât acest domeniu:

„Are rezultate foarte bune la şcoală. Din dorința de a avea şi alte activități, extraşcolare, a încercat mai multe domenii: tenis, fotbal, dansuri. Cu fiecare a cochetat puțin, doar câteva luni, deoarece simțea că nu îl reprezintă pe deplin. Aşa că în urmă cu doi ani ne-a rugat să îl ducem la canto popular, unde i-au fost testate calitățile vocale de către doamna profesoară Bianca Jarda şi după prima şedință a fost asigurat că este unul dintre tinerii care au calitatea de a duce folclorul românesc mai departe.

În scurt timp, numele Răzvan Cizmar a fost rostit la decernarea premiilor în cadrul multor concursuri de folclor, atât pe scenă, cât şi online, ocupând de fiecare dată un loc pe podium. Ultimul concurs la care a participat este cel organizat de Ansamblul Național Transilvania – „Cât îi Maramureşul”, dirijor regretatul Fabian Ghişe – unde a obținut locul II.

Este un mare iubitor de animale, iar timpul liber, de câte ori are ocazia, şi-l petrece la mica fermă a familiei, unde îşi duce prin rotație şi colegii de clasă pentru a admira şi îngriji oițele, poneiul, văcuțele, cățeii, găinile, porcii şi unde uită pentru câteva ore de telefon, tabletă, televizor”.

Noi îl felicităm pe Răzvan și îi urăm mult succes în continuare! Cu ambiție și muncă multă va ajunge departe!

L.C.H.

Lasă un comentariu