Share
Cei mai buni comunicatori ai MAI: Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, premiată de conducerea ministerului

Cei mai buni comunicatori ai MAI: Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, premiată de conducerea ministerului

În cursul zilei de ieri, cu ocazia ,,Zilei Comunicatorului” prin intermediul unei videoconferințe, ministrul Marcel Vela și secretarul de stat Bogdan Despescu au premiat ,,Cei mai buni comunicatori din MAI”.

Aprecierile ministrului s-au îndreptat spre ITPF Sighetu Marmației, fapt pentru care a acordat două diplome agentului șef adjunct de poliție Iulia Stan din cadrul Compartimentului Purtător Cuvânt – ITPF Sighetu Marmației și comisarul șef de poliție Ilie Poroch-Serițan – ofițer de relații publice al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava pentru modul cum au gestionat activitatea de comunicare publică și relații publice, au anunțat autoritățile.

„Mă simt onorată pentru faptul că în cadrul videoconferinței organizate cu ocazia ,,Zilei comunicatorului in MAI”, ministrul Marcel Vela a apreciat munca pe care am depus-o în cadrul activității de informare publică și relații publice. Vreau să vă mulțumesc vouă, reprezentanților mass-media pentru implicare, răbdare și colaborare. De fiecare dată, am încercat să fiu operativă în transmiterea informațiilor de interes public, iar comunicatele transmise către voi să conțină claritate și concizie. În activitatea pe care am întreprins-o, am urmărit, întotdeauna, să dau răspuns celor mai multe dintre așteptările jurnaliștilor!”, a spus, pentru DirectMM.ro, Iulia Stan.

C.Ț.

Lasă un comentariu