Share
Victorie fără dureri de cap a naționalei în preliminariile Campionatului Mondial

Victorie fără dureri de cap a naționalei în preliminariile Campionatului Mondial

Naţionala masculină de handbal a României a învins fără probleme Kosovo, cu scorul de 32-21 (15-7), sâmbătă, în Grupa a 3-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2021, la Benevento (Italia) – relatează Agerpres.

Tricolorii au avut o primă repriză foarte bună, intrând la pauză cu un avantaj de opt goluri (15-7), iar diferenţa de pe tabelă a crescut şi în partea secundă, România câştigând la 11 goluri.

Tudor Botea, cu 7 goluri, a fost cel mai bun marcator al României. Pentru echipa antrenată de Rareş Fortuneanu au mai înscris Mihai Asoltanei 6 goluri, Marius Mocanu 4, Demis Grigoraş 4, Javier Humet 3, Călin Căbuţ 2, Gabriel Dumitru 2, Vecel Csog 1, Gabriel Bujor 1, Roland Thalmaier 1, Cristian Fenici 1.
Duminică sunt programate ultimele două partide, Kosovo – Georgia (17:00) şi Italia – România (19:00). Prima clasată se califică în faza a doua a preliminariilor. România e pe primul loc, cu 4 puncte, și va termina pe locul 1 indiferent de rezultatul de mâine cu Italia, care a pierdut în fața Georgiei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu