Share
Victorie facilă a handbalistelor de la Minaur împotriva Rapidului (GALERIE FOTO)

Victorie facilă a handbalistelor de la Minaur împotriva Rapidului (GALERIE FOTO)

Partidă lipsită de emoții pentru handbalistele de la CS Minaur Baia Mare în confruntarea cu CS Rapid București, sâmbătă dimineața, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” chiar dacă în poartă la oaspete a stat timp de o repriză fosta internațională Paula Ungureanu.

CS Minaur Baia Mare – CS Rapid București 37-22 (21-8)

Rapid a venit în Baia Mare cu zero puncte în patru etape, lotul bucureștencelor fiind unul vădit „subțire”. Scorul vorbește de la sine despre diferența de valoare a celor două echipe. Minaur a condus în permanență, cu două excepții, toată echipa punându-și numele pe lista marcatoarelor. La jumătatea primei reprize Shteriova a ieșit în lacrimi de pe teren, accidentată la gleznă, însă la final călca deja cu mult curaj pe picior și ne-a declarat, zâmbind, că nu e nimic grav. Costică Buceschi a rulat în special garnitura secundă, dând totuși minute bune Andreei Popa și Ancăi Polocoșer, cele două componente ale Minaurului convocate la lotul național.

Partida a fost arbitrată de cuplul Diana Florescu (Brașov) și Ana Maria Stoia (București), cele pe care publicul băimărean le cunoaște foarte bine din semifinala Cupei României din 2016, dintre HCM și CSM București, de la Cluj, când prestația lor le-a împiedicat pe băimărence să acceadă în finală. Aceleași arbitre au fost azi însoțite prin Baia Mare de fostul director al HCM, Liviu Bala, care se pare că e din ce în ce mai aproape de o revenire în handbalul local.

CS Minaur Baia Mare: Ana Maria Măzăreanu (12 intervenții), Cristina Enache (9 intervenții) – Andreea Popa 6/6, Camelia Hotea 5/6, Paulina Masna 4/4, Sylwia Lisewska 4/6 (unul din 7m), Sonia Seraficeanu 3/3, Roxana Szolosi 3/4 (unul din 7m), Oana Bondar 3/4, Anca Polocoșer 3/6 (unul din 7m), Marija Shteriova 2/2, Petruța Argyelan 2/6, Mădălina Conache 1/2, Oana Cîrstea 1/4, Yaroslava Burlachenko 0/1, Larisa Tămaș 0/1. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. E si pacat ca LIVIU BALA sa nu ia parte la o felie din banul public !
    La citi traiesc bine pe linga clubul MINAUR ,tocmai de el mai este nevoie.
    Ne asteapta acelasi sfirsit ca pe HCM ???

    Răspunde

Lasă un comentariu