Share
Știința Explorări – VM Zalău 1-1 la amicalele din weekend (GALERIE FOTO)

Știința Explorări – VM Zalău 1-1 la amicalele din weekend (GALERIE FOTO)

CSM Știința Explorări Baia Mare și Volei Municipal Zalău și-au împărțit victoriile în cele două amicale jucate vineri și sâmbătă în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. De la oaspeți au lipsit 3 trei titulari, convocați la echipele naționale.

Știința Explorări Baia Mare – VM Zalău 3-0 (29, 22, 20)

Prima partidă le-a revenit categoric băimărenilor, cel mai disputat fiind primul set în care cele două echipe au ținut aproape pe final, ducând scorul până la 31-29. la 3-0 cele două echipe au decis să mai joace un set, și acesta fiind adjudecat de băimăreni cu 25-23, antrenorii dând șanse și rezervelor să evolueze.

Știința Explorări Baia Mare – VM Zalău 2-3 (-17, 18, 23, -12, -9)

Al doilea meci a fost mult mai disputat. Explorări a pierdut primul set la 17, dar a revenit, câștigându-le pe următoarele două. În setul 4 băimărenii nu au mai contat deloc, diferența de scor fiind drastică. Nici în setul decisiv gazdele nu au mai reușit să îi oprească pe zălăuani, care au câștigat astfel ce-a de a doua partidă.

Pentru Explorări au evoluat Răileanu, Țuțea, Callaway, Aldea, David, Iftime, Harmash (libero), Al. Dragomir, S. Dragomir, Crișan, Butnaru, M. Talpă (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Rafael HEKMAN

Info – facebook Știința Explorări Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu