Share
Spectacol și goluri multe în meciul dintre Minaur și CSM Reșița (GALERIE FOTO)

Spectacol și goluri multe în meciul dintre Minaur și CSM Reșița (GALERIE FOTO)

Meci simplu pentru Minaur Baia Mare în întâlnirea cu CSM Reșița, lanterna roșie a clasamentului Ligii Zimbrilor. Fără a subestima adversarul, putem spune că partida de joi seara, din cadrul etapei cu numărul 17, a fost mai mult una de antrenament, de recâștigare a moralului și de pregătire a duelurilor mai consistente ce urmează pentru băimăreni.

CS Minaur Baia Mare – CSM Reșița: 34-17 (14-5)

Minaur a început tare și s-a distanțat din primele minute (6-2, min. 12) și cu contribuția semnificativă a lui Ionuț Ciobanu și a unei apărări care a făcut ca în minutul 21 elevii lui Plantin să fi primit doar 2 goluri (10-2). În aceste condiții antrenorul băimărenilor și-a permis să ruleze tot lotul, fără a lăsa însă garda jos.

După pauză, gazdele și-au permis să facă și spectacol, marcând încă 20 de goluri. Chiar dacă în apărare a fost mai puțin eficientă ca în prima parte, Minaur a dominat clar și a avut un maxim de 15 goluri avans (28-13). Spre final Kotrc și compania au făcut și spectacol, spre deliciul publicului.

La oaspeți au evoluat doi foști jucători la Minaur, artizani ai ultimei promovări, din 2016, Paul Simulescu și Răzvan Mledenciu, dar și Mihai Dobra, împrumutat în această iarnă de la Minaur.

Urmează o deplasare grea, la Bacău, la cei care ne-au eliminat din Cupa României, cu nici două luni în urmă.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu