Share
Șapte „zimbri” în lotul „stejarilor” convocat de selecționerul Andy Robinson

Șapte „zimbri” în lotul „stejarilor” convocat de selecționerul Andy Robinson

Reprezentativa de rugby a României s-a reunit pe 9 noiembrie la Complexul Sportiv Național Snagov pentru un stagiu de pregătire ce va dura până în 21 noiembrie. La prima reunire sub comanda selecționerului englez în vârstă de 54 de ani Andy Robinson vor fi prezenți un număr de 37 de jucători (19 din pachetul de înaintare plus alți 18 de pe linia de treisferturi). Cu excepția jucătorului Adi Motoc, ce activează la Agen, și a lui Taylor Gontineac, legitimat la ASM Clermont, toți ceilalți internaționali provin din campionatul intern: câte 7 de la campioana României, CSM Știința Baia Mare, și de la CSA Steaua București, 14 de la Timișoara Saracens, 3 de la Clubul Sportiv Dinamo București, 2 de la Sport Club Municipal Gloria Buzău și câte unul de la CS Universitatea Cluj și ACS Tomitanii Constanța.

Din tabăra ”zimbrilor” băimăreni au fost convocați pilierii Constantin Pristaviță, Iulian Harțig și Laurențiu Nica, talonerul Ovidiu Cojocaru, flankerul Cristi Marian Chirică, uvertura Dorin Gigi Manole și centrul Alexandru Bucur.

„Ceea ce ne propunem pentru acest stagiu este să începem să implementăm planurile pe care le avem pentru rugbyul românesc. Este esențial să pot prezenta echipei cum cred eu că poate progresa România, pașii pe care trebuie să îi facem ca să ajungem în vârful eșalonului doi. Cantonamentul va fi unul intens, cu accent pe viteza și abilitățile tehnice în ceea ce privește partea de atac, și cu accent pe dinamism și componenta fizică, pe partea de apărare. Doresc să mulțumesc tuturor cluburilor din SuperLiga CEC Bank că au lăsat jucătorii la acest cantonament” , a declarat Andy Robinson, antrenorul principal al României, pentru frr.ro.

Rafael HEKMAN

Foto: frr.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu