Share
Patru pași înainte, o jumătate înapoi – Minaur, remiză albă în liga a 3-a (GALERIE FOTO)

Patru pași înainte, o jumătate înapoi – Minaur, remiză albă în liga a 3-a (GALERIE FOTO)

După patru etape în care nu au pierdut nici un punct, fotbaliștii de la Minaur Baia Mare au remizat sâmbătă pe teren propriu cu Avântul Reghin, campioana egalurilor din Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

CS Minaur Baia Mare – CSM Avântul Reghin 0-0

Prea puține de spus despre o partidă în care băimărenii au avut o posesie mult superioară și au dominat teritorial, dar nu au avut nici măcar un șut pe poartă. Elevii lui Dorin Toma au jucat cu îndârjire, însă au întâlnit un adversar cu jucători masivi, foarte bine așezați în teren, care au venit în Baia Mare cu sarcina precisă de a nu primi gol. Poarta oaspeților a fost sub permanentă presiune, dar mingile ajunse în în careu nu l-au pus niciodată în dificultate pe portarul advers. Autorii singurelor faze pe care le putem numi ocazii de gol au fost David Simion, Adrian Șter și Valer Giurgiu. Antrenorul Dorin Toma opina la finalul meciului că elevii săi au dus lipsă de concentrare, reușitele din ultima vreme determinându-i să se relaxeze, în loc să îi motiveze. Urmează o deplasare la Sânmartin, apoi ultimul meci al turului, pe teren propriu, cu CFR Cluj 2.

CS Minaur Baia Mare: portar -Balazs Dombradi; jucători – Adrian Bedea (62, Răzvan Rus), Adrian Șter (87, Sandu Bococi), Brian Lemac, Krisztian Szekely (79, Daniel Groza), Denis Lihet, David Simion, Bogdan Piper (79, Valer Giurgiu), Ciprian Duruș, Jean Prunescu, Răzvan Lupu.  Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius Marian.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu