Share
Nadia Coreniuc, a treia jucătoare a ACS Fotbal Feminin Baia Mare, la Naționala României

Nadia Coreniuc, a treia jucătoare a ACS Fotbal Feminin Baia Mare, la Naționala României

Veste foarte bună pentru fotbalul feminin băimărean. Nadia Coreniuc (cea din dreapta, cu galben) a devenit a treia jucătoare a ACS Fotbal Feminin Baia Mare convocată la Naționala României.

Sportiva are 14 ani și este născută la Sighetu Marmației, dar joacă pentru ACS Fotbal Feminin Baia Mare ca mijlocaș și este considerată un adevărat talent la categoria sa de vârstă.

Convocarea la Naționala României U15 vine după ce alte două jucătoare a echipei băimărene au primit convocări la acțiunile echipelor naționale de junioare, respectiv Anamaria Samok (U17) şi Andreea Cândea (U15).

Nadia a fost remarcată de mai mulți antrenori profesionişti în domeniu şi în perioada 8-11 februarie a făcut pasul cel mare, participând la convocarea de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, acolo unde a avut loc acțiunea de selecție a naționalei României U15 (antrenor principal Ionuț Florea). Multe performanțe îi dorim! Cât privește clubul, este de remarcat faptul că în doar doi ani, clubul a trimis la națională trei jucătoare. Un lucru lăudabil. Mult succes tinerelor sportive!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu