Share
Maramureșeanca Andreea Cândea, fotbalistă a echipei băimărene, este convocată din nou la naționala României U15

Maramureșeanca Andreea Cândea, fotbalistă a echipei băimărene, este convocată din nou la naționala României U15

Andreea Cândea, sportivă în cadrul ACS Fotbal Feminin Baia Mare, a primit din nou convocarea de a se alătura echipei naționale a României U15.

Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, CARE va avea loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 10-14 martie a acestui an. Printre jucătoarele convocate la această acțiune se numără și talentata Andreea.

Ea a impresionat prin performanțele sale remarcabile în cadrul clubului băimărean, iar acum primește o nouă oportunitate de a-și demonstra calitățile și talentul la nivel național. Convocarea sa în echipa națională reprezintă o recunoaștere a efortului și dedicării sale în domeniul fotbalului feminin.

Reunirea lotului este programată pentru data de 10 martie 2024, ora 18:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Acolo, Andreea Cândea și celelalte jucătoare convocate vor fi supuse unui program intensiv de pregătire sub îndrumarea antrenorilor naționali, având ocazia să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească jocul în vederea competițiilor viitoare.

”Această convocare reprezintă o mare onoare pentru Cândea Andreea și pentru clubul ACS Fotbal Feminin Baia Mare, și suntem siguri că va reprezenta cu mândrie echipa națională și va contribui la succesul acesteia în competițiile viitoare”, arată reprezentanții clubului băimărean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu