Share
N-a fost să fie!: ACSF Comuna Recea a pierdut acasă cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc în meciul de debut în Liga 2 (VIDEO)

N-a fost să fie!: ACSF Comuna Recea a pierdut acasă cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc în meciul de debut în Liga 2 (VIDEO)

Ziua de 29 august a adus un moment istoric în fotbalul maramureșean. În premieră, în istorie, echipa unei comune din județ a debutat în cel de-al doilea eșalon.

Din păcate, însă, nu a fost să fie cu noroc, reprezentanta Maramureșului înclinându-se cu 1-0 în fața oaspeților de la Miercurea Ciuc.

Partida a început cu oaspeții în jumătatea gazdelor, Recea încercând să lovească pe contraatac. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 30 de Levente Bara, care a șutat plasat din afara careului maramureșean. Acesta a fost și scorul pauzei.

Echipa din Recea a obținut un penalty în minutul 56, însă Micaș a ratat lovitura de pedeapsă, care a fost parată de goalkeeper-ul oaspeților. Apoi, Miercurea Ciuc a fost la un pas de a majora diferența, dar mingea a lovit transversala. Recea a încercat egalarea, având o ocazie notabilă în momentul în care mingea lovită cu capul de Ispas a fost apărată de portarul oaspeților. În etapa următoare, ACSF Comuna Recea se va deplasa la Dunărea Călărași.

ACSF Recea Maramureș: Bota (cpt.) – Jucan, Oiță, D. Simion, Potcoavă, Micaș, R. Rus, Brata, Chinde, Mărieș, M. Coman
Rezerve: Răilean – Ant. Lung, R. Ispas, Urs, Balha, Teuț, Al. Oltean, Fl. Cordoș, Szecui
Antrenori: Ciprian Danciu și Ovidiu Mic.

Csikszereda Miercurea Ciuc: Ribansky – R. Takacs, Intzidis, Apro, Palmeș, Bara, Eder Gonzalez (cpt.), Botorok, Bauza, Marrone, T. Suciu
Rezerve: Gyenge – Csonka, Kalman, Meszaros, Gergely, N. Janos, A. Szabo, Szondi, Csuros
Antrenori: Valentin Suciu și Lucian Nicolau.

Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenți: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca); Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Observatori: Ştefan Szilaghi (Satu Mare) și Petru Boros (Oradea).

DirectMM.ro

Foto – Ioan Marchiș

Video – meciul integral, transmis pe canalul de Youtube al oaspeților.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu