Share
Minaur trece ușor de CSM Vaslui și se pregătește de un decembrie de foc (GALERIE FOTO)

Minaur trece ușor de CSM Vaslui și se pregătește de un decembrie de foc (GALERIE FOTO)

Meci ușor pentru Minaur joi seara, la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”, cu CSM Vaslui, echipa condusă de Leonard Bibirig, tehnicianul care a jucat în trecut la gruparea de pe malul Săsarului.

CS Minaur Baia Mare – CSM Vaslui: 30-21 (15-11)

Minaur a fost condusă surprinzător în primele 20 de minute, până când la 10-10 (min. 22) Căbuț a marcat golul care i-a adus pe băimăreni pentru prima dată la conducere. Conducere pe care nu au mai cedat-o până la final. Ultimele 5 minute ale primei reprize au adus și desprinderea mult așteptată de suporterii băimăreni, scorul de 15-11 consemnat la pauză fiind consecința a două goluri marcate de gazde în superioritate numerică. Partea a doua a început cu dominarea elevilor lui Plantin, minutul 37 consemnând un avans de 8 goluri (21-13), chiar și în condițiile în care Csepreghi a ratat a doua oară o aruncare de la 7 metri. Vine un scurt moment de cădere în tabăra băimăreană, vasluienii apropiindu-se la 23-18 (min. 43). Avantajul confortabil le-a permis băimărenilor să joace și la spectacol, fiind marcate mai multe goluri din poartă în poartă. Plantin a rulat tot lotul, pe alocuri părând că a dictat repetarea obsesivă a unor scheme de joc, mai ceva ca la un antrenament. Adrian Țenghea, eterna rezervă a lui Ciobanu în acest sezon, a contribuit și el la succesul băimărenilor, cu 11 parade. S-a simțit și revenirea în apărare a lui Robert Nagy, defensiva Minaurului fiind semnificativ mai eficientă. Diferența maximă înregistrată pe tabelă a fost de 10 goluri (30-20, min. 56). Minaur se pregătește de un adevărat maraton, cu meciuri din 3 în 3 zile, două în campionat și cel puțin unul în Cupa României.

CS Minaur Baia Mare: Ionuț Ciobanu (o intervenție), Adrian Țenghea (11 intervenții) – Milan Kotrc 5/7, Daniel Bera 2/3, Alexandru Csepreghi 6/12 (2 din 7m), Tudor Botea, Janja Vojvodic 3/4, Călin Căbuț 2/2, Andrei Buzle, Vojislav Brajovic 1/3, Daniel Mureșan 3/5, Georgel Haiduc 3/4, Teo Coric 4/4, Albert Cristescu 1/1, Robert Nagy, Mihai Bușecan. Antrenori: Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Razvan Pop.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu