Share
Minaur trece cu emoții în optimile Cupei României

Minaur trece cu emoții în optimile Cupei României

Duminică s-au jucat meciurile din faza 16-imilor Cupei României la handbal masculin. Minaur Baia Mare a întâlnit-o în deplasare pe CSM Reșița, echipă pe care a învins-o lejer în Liga Zimbrilor. Cupa României și-a păstrat statutul de posibilă furnizoare de surprize, băimărenii având un meci mult mai greu de data aceasta.

 CSM Reșița – CS Minaur Baia Mare 26-27 (12-13)

Reșița aborda acest meci cu antrenor nou, Bojan Butulja, fost jucător al bănățenilor în urmă cu 10 ani, dar și cu doi jucători importanți reveniți în formula de bază, portarul Shota Tevzadze și interul Dusan Trifkovic. În primele 20 de minute gazdele au fost permanent în față, Minaur trecând în avantaj în ultimele două minute ale reprizei.

Reșița a egalat imediat după pauză, dar Brajovic a marcat apoi de 4 ori, asistat de Botea cu 2 goluri, și Minaur a ajuns la cea mai mare diferență din meci, de 6 goluri (13-19, min. 42). Robert Nagy plătește cu un cartonaș roșu determinarea de care a dat dovadă în apărare și reșițenii egalează (20-20, min. 47). Ne desprindem iar la două goluri, dar cu 22 de secunde înainte de final Trifkovic egalează la 26. E momentul de glorie al lui Jania Vojvodic, care nu marcase niciun gol, dar care a luat ultima acțiune pe cont propriu și a înscris golul victoriei când mai erau 4 secunde din joc.

Minaur trece așadar în optimi și se pregătește de derby-ul cu Dinamo de sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11.00, în direct la TVR HD.

CS Minaur Baia Mare: portari – Adrian Țenghea, Ionuț Ciobanu; jucători – Robert Nagy, Tudor Botea 2/4, Andrei Buzle, Daniel Mureșan 2/5, Călin Căbuț 1/1, Milan Kotrc 6/9, Teo Coric 2/2, Tomas Cip 1/6, Mihai Bușecan, Alexandru Csepreghi 2/3 (2 din 7m), Vojislav Brajovic 10/13, Janja Vojvodic 1/3, Albert Cristescu, Daniel Bera. Antrenori: Stephane Plantin și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

Foto: radioresita.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Daca la RESITA ne-am chinuit,nu stiu ce sperante putem avea la DINAMO .
    Sa speram ca s-au rezolvat problemele salariale si baieti vor lupta pe parcursul celor 60 de minute.
    Noroc ca meciul este transmis la tv,asa vom vedea daca avem un viitor sau baietii au pus batista pe tambal !

    Răspunde

Lasă un comentariu