Share
Minaur rămâne pe 2, dar vin duelurile cu adevărat tari (GALERIE FOTO)

Minaur rămâne pe 2, dar vin duelurile cu adevărat tari (GALERIE FOTO)

Judecând prin prisma rezultatelor din această primă parte a Ligii Zimbrilor, scorul meciului dintre Minaur Baia Mare și HC Buzău 2012 e unul normal. Ba chiar putea fi și mai drastic. Au trecut multe meciuri de handbal prin Sala Sporturilor „Lascăr Pană” de când o partidă cu o echipă de calibrul oaspeților de azi să fi adus atât de multă lume (peste 1200 spectatori) în tribune.

CS Minaur Baia Mare – CS HC Buzău 2012: 36-29 (19-13)

Minaur a mai făcut joi seara încă un joc în care a condus „cap-coadă”. Chiar dacă în prima repriză elevii lui Eliodor Voica le-au pus mici probleme, handbaliștii băimăreni au câștigat detașat. Meciul a debutat cu două goluri rapide care l-au determinat pe antrenorul buzoienilor să ia time-out în minutul 2. Inutil însă, pentru că Csepreghi și-a reglat perfect tirul și în minutul 10 Minaur conducea cu 7-3, 5 goluri fiind marcate de căpitanul băimărenilor. Pe la jumătatea reprizei, buzoienii s-au apropiat la 9-8, însă Ciobanu a ținut bine din nou poarta și, cu un finiș de repriză încântător, Minaur s-a distanțat la pauză la 6 goluri.

Plantin a rulat tot lotul, dar chiar și așa Minaur s-a dus rapid la 10 goluri (26-16, min. 40). La adăpostul acestui avantaj Minaur a încercat să facă și spectacol, cu goluri de la mare distanță și cu aeriene. Spre final ne-am mai relaxat, dar scorul e concludent și, mai mult decât atât, jocul e unul care ne dă în continuare speranțe. Minaur rămâne pe treapta a doua în clasament, dar urmează două jocuri foarte grele cu Potaissa Turda(acasă) și cu Dinamo (în deplasare).

CS Minaur Baia Mare: Ionuț Ciobanu (11 intervenții, 1 gol), Adrian Țenghea (4 intervenții) – Milan Kotrc 9/10 (2 din 7m), Alexandru Csepreghi 9/12 (2 din 7m), Tomas Cip 6/6, Vojislav Brajovic 5/9, Teo Coric 2/2, Tudor Botea 1/1, Călin Căbuț 1/1, Janja Vojvodic 1/1, Daniel Mureșan 1/3, Robert Nagy, Andrei Buzle 0/1, Albert Cristescu, Mihai Bușecan, Georgel Haiduc 0/2. Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Sa speram ca TVR va fi atit de inspirata incit sa transmita acest meci !!!
    Daca nici meciul DINAMO _MINAUR nu e derbiul turului ?
    Orgoliile ne pot aduce surprize mari !

    Răspunde

Lasă un comentariu