Share
Minaur rămâne neînvinsă și urcă pe locul 3 în Liga Zimbrilor

Minaur rămâne neînvinsă și urcă pe locul 3 în Liga Zimbrilor

Judecând după rezultatele primelor 3 etape, Minaur pleca favorită în confruntarea din deplasare cu CSM Reșița. Nou promovata Reșița care îi are în lot pe portarul Paul Simulescu și pe Răzvan Mledenciu, jucători ce au pus umărul la promovarea CS Minaur pe prima scenă handbalistică în 2017. Dar și cu veteranul Mihai Rohozneanu, cunoscut de băimăreni din postura de antrenor-jucător al lotului național de beach handball, prezent la ultimele două ediții ale Baia Mare Beach Handball Challenge.

CSM Reșița – CS Minaur Baia Mare 22-26 (7-18)

Minaur a făcut o primă repriză perfectă în toate compartimentele. În minutul 15 conducea cu 10-3, desprinzându-se apoi la un incredibil 15-3, cu Csepreghi și Kotrc de neoprit, cu câte 5 reușite, în condițiile în care gazdele nu au marcat nici un gol timp de 15 minute. Reșițenii își revin puțin și marchează de 4 ori, repriza încheindu-se 7-18.

În partea a doua băimărenii sunt mai relaxați. Stephane Planten introduce în teren și garnitura secundă, din care nu am fi pariat vreodată că pot să facă parte Căbuț sau Cristescu. Pe fondul a 3 ratări consecutive Reșița vine la 12-19. În ultimele 4 minute Minaur nu mai marchează și gazdele se apropie oarecum periculos, însă timpul scurt e de partea băimărenilor, care bifează a 3-a victorie în 4 etape și, profitând de înfrângerea la un scor inexplicabil a celor de la Potaissa Turda, urcă pe locul 3 în Liga Zimbrilor.

Duminica viitoare vine în Baia Mare CSM Bacău, echipă complicată, care a început la rândul ei foarte bine acest sezon.

CS Minaur Baia Mare – Portari – Ciobanu, Țenghea – Jucători – Kotrc 6 din 6, Csepreghi 5/6, Căbuț 3/3, Brajovic 3/3, Buzle 3/4, Mureșan 2/2, Botea 1/2, Cristescu 1/2, Bera 1/3, Haiduc 1/4, Coric 0/1, Vojvodic 0/1, Nagy, Bușecan.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook / Miruna Maria Mihancea


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu