Share
Minaur pierde la Slatina un meci ce trebuia câștigat

Minaur pierde la Slatina un meci ce trebuia câștigat

CS Minaur Baia Mare a întâlnit sâmbătă, 11 ianuarie, în deplasare pe CSM Slatina, joc din cadrul etapei a 13-a a Ligii Florilor la handbal feminin. A fost un meci cu răsturnări de situație, pierdut la limită de Minaur. Ca o concluzie justificativă pentru acest eșec team managerul Daniel Kotecz a declarat: “Am greșit și noi, dar am avut și un arbitraj care a avantajat gazdele. Puteam obține mai mult cu un arbitraj corect”. Chiar dacă nu e prima dată când cuplul Gabriel Badiu și Ioan Barbu (Cluj-Napoca) nemulțumește prin prestația sa, acest meci trebuia câștigat, Slatina fiind o echipă din a doua jumătate a clasamentului, care se luptă pentru evitarea retrogradării.

CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare: 23-22 (10-11)

Primele la conducere au fost băimărencele, care au fost în avantaj în primele 20 de minute (5-7), după care gazdele au revenit și au preluat conducerea (10-8, min. 25). Minaur are apoi 5 minute de forcing, marchează de 3 ori și termină repriza în avans (10-11).

La reluare Seraficeanu fructifică de 3 ori consecutiv și se face 11-14 (min. 35). Urmează 7-8 minute de coșmar în care Minaur ratează de 5 ori, prin 5 jucătoare, primește 3 eliminări de 2 minute și e taxată cu 6 goluri, fără să marcheze vreunul (17-14, min. 42). Gazdele au menținut diferența de 2-3 goluri și, chiar dacă în ultimele 15 minute nu au marcat decât 3 goluri, au izbutit să invingă în cele din urmă, lovitura de grație fiind dată de fosta „băimăreancă” Luciana Popescu. Cu un minut înainte de final Minaur se apropie totuși la un gol (23-22), însă nu reușește să mai fructifice în minutul rămas, pierzând astfel șansa de a trece de Gloria Bistrița în clasament, care miercuri joacă în deplasare la CSM București.

CS Minaur Baia Mare: Ana Maria Măzăreanu (11 intervenții), Cristina Enache – Sonia Seraficeanu 6/9, Sylwia Lisewska 6/11 (2 din 7m), Marija Shteriova 5/8, Andreea Popa 3/3, Oana Cîrstea 1/1, Helena Rysankova 1/2, Roxana Szolosi 0/1, Camelia Hotea 0/1, Yaroslava Burlachenko 0/2, Larisa Tămaș, Petruța Argyelan, Anca Polocoșer, Mădălina Conache, Oana Bondar. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Sportul Doljean


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu